Home Timp liber Vânatul, pus în valoare astăzi la Figa

Vânatul, pus în valoare astăzi la Figa

by B24
204 views

După ce a fost amânat o dată, concursul de vânat la ceaun îşi va încânta în sfârşit audienţa cu mirosuri care mai de care mai îmbietoare. Competiţia se va desfăşura astăzi, 8 echipe întrecându-se la îndemânare.

Vânatul este, cu siguranţă, una dintre cele mai pretenţioase tipuri de carne când vine vorba de gătit. Tocmai din această cauză, anual, la Figa se caută cel mai bun bucătar care poate să dea gata carnea de vânat şi, mai mult, poate să le încânte papilele gustative celor prezenţi.

Anul acesta, la competiţie s-au înscris 8 echipe din mai multe judeţe ale ţării, acestea având la dispoziţie 4 ore pentru a pregăti la ceaun un preparat din carne de vânat.

Anul precedent, toate cele trei premii au rămas la Bistriţa, cel mai însemnat dintre ele fiind însă o carabină în valoare de 2000 de euro, care a ajuns la Marius Turcu de la Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud.

You may also like