Azi vă propun un mic dejun gustos, menit să refolosească mămăliga rămasă din ziua precedentă, care, vă vine să credeţi sau nu, se poate transforma în ceva foarte bun.
Pentru această reţetă aveţi nevoie de 200 de grame de mămăligă rămasă din ziua precedentă, un strop de ulei, un cub de unt, 50 de grame de brânză telemea, două ouă şi smântână.
Mămăliga se taie cubuleţe, într-o tigaie se pune uleiul şi untul, iar când s-a topit untul se adaugă mămăliga şi se prăjeşte până se rumeneşte uşor. Se adaugă apoi şi brânza, se amestecă cu o lingură până se prejeşte puţin, după care se sparg ouăle peste amestec. Cu ajutorul unei linguri se amestecă bine până când oul pătrunde toată compoziţia. Se serveşte la micul dejun cu smântână. Poftă bună!
sursa/foto: gustos.ro