Home Reţete O reţetă pe zi: Pulpe de pui îmbrăcate

O reţetă pe zi: Pulpe de pui îmbrăcate

by B24
241 views

Aveţi nevoie de patru pulpe de pui, o lingură de pateu, o lingură pesmet, un păhărel de vin alb, două ouă, o ceapă, aluat de foietaj, sare şi piper.

Pulpele se curăţă de piele şi se prăjesc puţin piperate şi sărate. Se scot, călindu-se în aceeaşi tigaie ceapa tăiată mărunt. Într-un bol se sparge oul, se adaugă pesmetul, pateul, păhărelul de vin, sarea piperul şi ceapa prăjită şi se amestecă totul până se obţine o cremă.

Aluatul de foietaj se întinde bine pe masă şi se împarte în 4 pătrate. Pe fiecare pătrat se pune câte o pulpă peste care se toarnă crema şi se închide apoi aluatul bine de tot să nu se desfacă şi se unge cu al doilea ou bătut bine.

Se dau la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute. Poftă bună!

sursa/foto: dobrinisabela.blogspot.com

You may also like