Home Reţete Păstăi scăzute

Păstăi scăzute

by B24
232 views

Ingrediente: un kg de păstăi, 200 ml sos de roşii (bulion), un ardei gras, o ceapă, o legătură pătrunjel verde, 5 căţei de usturoi, 5 linguri ulei, sare, piper, boia.




Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se spală şi se taie mărunt. Ardeiul gras se spală şi se toacă.  Păstăile se spală, li se rup codiţele şi se porţionează la dimensiunea dorită. Într-o oală se pune uleiul împreună cu ardeiul şi ceapa, la foc mic, şi se lasă la călit până se înmoaie. Apoi se presară puţină boia şi se amestecă.  Se adaugă păstăile, se completează cu apă, sosul de roşii, pătrunjelul spălat şi tocat, usturoiul curăţat, spălat, pisat, şi se lasă pe foc potrivit până scade apa.


Se servesc calde cu pâine sau mămăliguţă.




Poftă bună!



sursa: reteteilustrate.blogspot.com

 

You may also like