Pentru această reţetă aveţi nevoie de: două bucăţi de piept de pui, un ardei gras galben, 100 de grame de şuncă presată, 100 de grame de mozarella sau alt tip de brânză, două linguri pătrunjel tocat, un morcov mic, 10 roşii cherry, o conopidă de 500-600 de grame, trei căţei de usturoi, trei linguri de ulei de măsline, zeama de la jumătate de lămâie, o legătură de mărar, sare şi piper.
Conopida se spală, se curăţă, se desface în bucăţele, după care se opăreşte cu sare aproximativ cinci minute, în apă clocotită în care s-a fiert bine şi morcovul. Pieptul de pui se spală bine, se taie pe lungime pentru a se obţine un buzunărel în care se introduce şuncă, mozarella şi ardeiul, toate tocate mărunt, după care se condimentează cu sare, piper şi pătrunjel verde. Tăietura se asigură cu scobitori, după care se prăjeşte pe grătarul încins.
Garnitura se pregăteşte din morcovul tocat mărunt şi conopida, care se sotează preţ de 3-4 minute într-o tigaie în câteva linguri de ulei, împreună cu roşiile cherry. După ce s-a adăugat şi usturoiul zdrobit se închide focul. Se potriveşte cu sare şi piper şi se adaugă mărarul verde şi zeama de lămâie după gust. Poftă bună!
Sursa/foto: gustos.ro