Home Reţete O reţetă pe zi: Piept de pui în aluat de bere

O reţetă pe zi: Piept de pui în aluat de bere

by B24
270 views

Am încercat pulpe de pui în aluat de bere şi sunt foarte bune. Berea dă un gust foarte bun crustei, motiv pentru care vă propun astăzi: piept de pui în aluat de bere.

Pentru această reţetă aveţi nevoie de: piept de pui, un pahar de 250 de mililitri de bere, 250 de grame de făină, un ou, sare, piper.

Gălbenuşul se separă de albuş, după care se bate cu sare, berea şi făină. Pieptul de pui se taie ca pentru şniţele, se piperează şi sărează bine pe ambele părţi. Fileurile de pui se dau prin aluat şi se pun la prăjit în ulei încins. Se pot servi atât cu orez cât şi cu cartofi natur, piure sau chiar prăjiţi. Poftă bună!

sursa: dobrinisabela.blogspot.com

You may also like