Home Monden Jandarmeria pe înţelesul tuturor! (foto)

Jandarmeria pe înţelesul tuturor! (foto)

by admin
198 views

Campania de informare şi prevenire “Jandarmeria pe înţelesul tuturor!” continuă la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, de această dată în rândul cetăţenilor şi al elevilor.

Marţi, 18 februarie a.c., cadre ale Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, au împărţit pliante trecătorilor şi au postat afişele campaniei în unele din cele mai aglomerate zone din municipiu: Gară, Autogară, Primăria municipiului – zona de relaţii cu publicul dar şi principalele instituţii de la nivel local şi judeţean.

Nu au fost uitate nici unităţile de învăţământ, materialele promoţionale ale campaniei fiind postate în locurile de afişaj ale Colegiului Tehnic Grigore Moisil, Liceul Tehnologic Agricol, respectiv Grup Şcolar Forestier Bistriţa.

Informaţii de background

Campania de prevenire şi informare „Jandarmeria pe înţelesul tuturor!” a demarat în luna septembrie 2013, cu prima etapă, care a presupus organizarea de acţiuni preventive în unităţile de învăţământ de la nivelul judeţului, respectiv al municipiului Bistriţa. 

Aceasta continuă în prezent cu etapa a II a „Jandarmeria – partener de dialog social!”, în perioada imediat următoare vor fi organizate, la iniţiativa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, mai multe întâlniri informale cu reprezentanţi ai  organizaţiilor sportive, respectiv ai mass-media de la nivel judeţean şi local.

You may also like

Leave a Comment