Home Actualitate TRATAMENTE NATURALE FARA REPERCUSIUNI

TRATAMENTE NATURALE FARA REPERCUSIUNI

by admin
297 views

TRATAMENT cu -”TURMALINA si MAGNETI”-{ pentru circulatia periferica dar si la reumatism}.

 Set centuri cu turmalina

 Sunt confecţionate din pânză în care sunt inserate cristale de turmalină, fabricate pe baza tehnologiei “turmalinei lichide” cu împletirea în firul ţesăturii a microcristalelor de turmalină.

Setul conţine 6 centuri: centura lombară, centura pentru gât, 2 centuri pentru genunchi şi 2 centuri pentru încheieturile mâinilor.

  Efectele pozitive  se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalina încep să le emită la contactul cu temperatura corpului uman precum şi, ionilor negativi şi câmpului magnetic emis, care pătrund în straturile profunde ale pielii, neutralizând radicalii liberi şi alte substanţe toxice, rezultate în urma metabolismului celular.

Prin utilizarea lor în mod frecvent, prin absorbţia în profunzime a radiaţiilor infraroşii, se obţin următoarele efecte:

  • -relaxarea musculaturii scheletice,
  • -relaxarea musculaturii netede a organelor interne si a vaselor de sânge cu vasodilataţie,
  • -îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice,
  • -creşterea oxigenării celulare,
  • -activarea energetică a celulelor,
  • -îmbunătăţirea schimburilor celulare,
  • -activarea meridianelor energetice,
  • -îmbunătăţirea sistemului imunitar,
  • -creşterea eficienţei unor tehnici precum: masajul, presopunctura, moxibustia cufrunzede salvie utilizată în medicina tradiţională chineză etc.

Înainte de a fi aplicată pe zona dorită, suprafaţa centrală a centurilor se umezeşte cu puţină apă.

    Centura lombară:

  • -îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi limfatică în regiunea lombară şi sacrată, eliminând tensiunile şi durerile din această zonă, cauzate de hernii de disc, traumatisme, neuropatii, afecţiuni ale  musculaturii paravertebrale lombare,
  • -îmbunătăţeşte funcţia renală, eliminând durerile lombare cauzate de afecţiuni ale rinichilor,
  • -creşte peristaltismul intestinal, înlătură constipaţia, reduce durerile de stomac sau de abdomen,
  • -elimină durerile pelvine cauzate de afecţiunile ginecologice,
  • -ajută la eliminarea excesului de grăsime de pe abdomen, fiind utilă în menţinerea în formă a corpului,
  • -este utilă în procesele de recuperare a afecţiunilor ortopedice sau reumatologice.

Centura se aplică la nivelul zonei lombare sau al oricărui nivel al coloanei vertebrale. De asemeni centura poate fi plasată de-a lungul coloanei vertebrale, caz în care este necesar sa fiţi intinsi la orizontală pentru a asigura aderenţa centurii la piele .De regulă, după aproximativ 10 minute există o senzaţie evidentă de încălzire sau usturime la nivelul respectiv.

110 Lei  Genuncherele şi centurile pentru articulaţii:

  • -îmbunătăţesc circulaţia la nivelul genunchilor sau a articulaţiilor la nivelul cărora sunt aplicate,
  • -îmbunătăţesc funcţia articulaţiilor, mărind flexibilitatea şi eliminând durerile.

 

 

Centura pentru gât:55 Lei

  • -îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în regiunea gâtului,
  • -elimină durerile articulare din zona gâtului, umerilor şi braţelor,
  • -îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală, elimină durerile de cap şi stările de stress sau de oboseală,
  • -reglează activitatea sistemului nervos, înlătură insomniile.

Contraindicaţii:

  • -Febră;
  • -Predispoziţie la hemoragii, în timpul sau după hemoragie;
  • -Afecţiuni dermatologice la nivelul de aplicare al centurilor;
  • -Hipertiroidie;
  • -Gravide, femei care alăptează.

Precauţii:

  • -Afecţiuni cardiace
  • -A nu se folosi mai mult timp decât este indicat şi a nu se uda cu multă apă;
  • -A nu se folosi în timpul somnului.

Mod de folosire: se umezeşte cu puţină apă şi se fixează pe piele în locul unde este resimţită durerea. În mod obişnuit după aprox. 10-15 minute, circulaţia sangvină din zonă se îmbunătăţeşte şi zona respectivă începe să se încălzească. Poate de asemeni apărea şi o senzaţie de usturime. Aceste senzaţii pot persista ulterior pâna la 3-4 ore şi se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puţină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centurile pot fi aplicate şi fără umezire prealabilă, caz în care senzaţiile specifice apar întrun interval mai lung de timp şi apoi pot fi purtate până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot sesiza o sensibilitate crescută, de aceea dacă vă aflaţi printre aceştia, se recomandă să purtaţi centurile până la limita tolerabilităţii fizice.


Recomandări de utilizare: pentru început, în prima săptămână este suficient să aplicaţi centurile pentru -10 minute de 2 ori pe zi. Din a doua săptămână puteţi mări intervalul până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuaţi timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile puteţi relua aplicarea centurilor în aceeaşi manieră.


Mod de întreţinere: pentru spălarea centurilor, folosiţi apă călduţă, fără detergenţi, înălbitori sau săpun. Temperatura apei să fie de maxim 40º C.

  Plasturi pentru articulatii (antireumatici)

Acesti plasturi sunt obtinuti pe baza unei retete medicinale chinezesti, folosita in medicina traditionala chineza din cele mai vechi timpuri si inregistrata in 1899.

 

Prezentarea produsului:

Plasturii pentru articulatii sunt utilizati pentru tratamentul local al mai multor tipuri de afectiuni:

  1. stimularea circulatiei sangelui in zona afectata;
  2. restabilirea fluxului energetic normal prin canalele energetice din zona afectata;
  3. ameliorarea durerilor articulare determinate de reumatism, entorse, luxatii, traumatisme minore, post-operator;
  4. scurtarea timpului de convalescenta;
  5. ajuta la restabilirea circulatiei corecte a sarurilor minerale in organism si depunerea lor in oase acolo unde este necesar;
  6. incetinesc procesele degenerative osteo-articulare;

Sunt testati clinic, non-toxici, nu contin aditivi chimici, nu au efecte secundare.

 

Ingrediente active plasturi antireumatici:

Plasturii pentru articulatii contin extracte naturale de:

  1. radix angelicae sinensis (radacina de Angelica- Dang Gui)– cu rol stimulator asupra proceselor de formare a celulelor osoase, reduce reabsorbtia calciului din oase, antioxidant si imunostimulator;
  2. radix Herba heraclei (radacina de Branca ursului) – efect tonic, revitalizant, stimulator al circulatiei sangvine, previne osteoporoza;
  3. camphor – substanta din grupul terpenelor (substante hidroaromatice), obtinuta natural din rasina copacului Cinnamomum camphora. Are actiune antinevralgica, antiinflamatoare, lubrefianta, de stimulare a circulatiei sangvine.
  4. borneolum syntheticum – camfor de Borneo obtinut sintetic- efecte asemanatoare cu cele descrise mai sus;
  5. flos carthami (Sofranel sau hong hua) – cu efect stimulator asupra circulatiei sangvine;
  6. menthol – analgezic, vasodilatator, aseptizant local;
  7. semen persicae – pulbere de samburi de piersica – actiune stimulatoare asupra circulatiei sangvine, previne si combate staza sangelui in zona pe care este aplicat plasturele.
 

Mod de utilizare:

Se degreseaza zona afectata (pe care dorim sa aplicam plasturele) cu un amestec de apa si alcool medicinal.

Se lipeste plasturele pe zona pe care avem nevoie si se mentine in functie de necesitati, intre cateva minute pana la maxim 12 ore.

Contraindicatii:

Nu se aplica plasturi pe pielea lezata, cu probleme dermatologice si femeilor insarcinate.


Mod de prezentare: cutie cu 10 plasturi.

   Plasturi cu turmalina pentru detoxifierea organismului

 Aceşti plasturi sunt destinaţi utilizării lor pe timpul nopţii, lipiţi pe talpa piciorului, în zona bolţii plantare, acolo unde se întâlnesc importante meridiane energetice ale corpului şi se află importanţi centri reflecşi corespondenţi ai organelor interne si a glandelor endocrine.

Conţin extracte din peste 30 de plante şi arbori medicinali, cunoscuţi şi utilizaţi din cele mai vechi timpuri în diverse scopuri terapeutice datorită proprietăţilor lor.

Pe timpul nopţii, cât organismul se află în repaus, are loc extracţia prin difuzie de la nivelul celulelor pielii, vaselor capilare limfatice şi sangvine a unei cantităţi impresionante de toxine acumulate în corp, datorită unui regim alimentar şi de viaţă necorespunzător, unor afecţiuni cronice tratate incorect sau incomplet, consumului de carne, medicamente, fumatului, ş.a.m.d.

 

Ingrediente active:

  • oţet din suc de stejar, vişin, fag, bambus galben, care are rolul de a extrage toxinele prin pereţii celulelor şi a vaselor limfatice şi sagvine de la nivelul tălpii. Acestea se acumulează în interiorul plasturelui, colorându-l specific.
  • microcristale de turmalină –  care generează ioni negativi şi raze infraroşii, stimulând circulaţia sangvină periferică, pe cea limfatică şi drenajul limfatic, eliminarea toxinelor , revitalizarea organismului.
  • chitosan – extras din crusta insectelor şi a anumitor crustacee, este o substanţă naturală   ce absoarbe în molecula proprie şi astfel elimină din organism grăsimi, toxine, metale grele. Este foarte frecvent utilizat în curele de slăbire, tocmai datorită efienţei sale în detoxifiere şi împiedicarea absorbţiei grăsimilor în organism.
  • perlit – mineral ce conţine dioxid de siliciu  în proporţie de aproximativ 77 %, de origine vulcanică, foarte stabil chimic şi termic, ce oferă un mediu neutru, solid, stabil, substanţelor extrase din organism şi confort în utilizarea plasturelui.
  • siliciu – potenţează benefic activitatea extractelor naturale medicinale din compoziţia plasturelui.
  • amidon – neutralizează toxinele extrase din organism.

Acţiuni terapeutice:

  • detoxifiere puternică şi drenaj limfatic foarte eficient;
  • stimulează circulaţia sangvină, reglează schimburile celulare şi respiraţia celulară;
  • ajută la restabilirea funcţionării normale a intestinelor, vezicii biliare, vezicii urinare, ficatului şi rinichilor ( a organelor implicate în excreţie) şi a unora dintre glandele endocrine;
  • ajută la tratamentul afecţiunilor reumatismale şi articulare, a gutei şi bolilor de metabolism;
  • eliminând toxinele, contribuie la restabilirea echilibrului firesc în ritmul veghe-somn, recăpătarea unui somn odihnitor;
  • ajută la înlăturarea efectelor constipaţiei, curăţarea şi recăpătarea luminozităţii tenului;

 

Mod de utilizare :

  • Se aplică seara, înainte de culcare, pe tălpile curăţate şi uscate, dezlipind hârtia de pe leucoplastul plasturelui şi lipindu-l pe acesta direct pe piele, în zona boltei plantare. Pentru o fixare optimă pe timpul nopţii, recomandăm folosirea unui bandaj medical peste plasture, în jurul labei piciorului, sau punerea unei sosete subtiri.
  • Este recomandabil să aibă un timp de acţiune de 6-7 ore minim.
  • Dimineaţa se scot plasturii şi se aruncă (vor fi extrem de murdari datorita toxinelor absorbite), si se spală picioarele. Procedura se repetă la 2 zile o data (plasturii se aplica o noapte da, urmatoarea nu) iar în timpul folosirii plasturilor se va consuma obligatoriu minim 2 litri de apă în fiecare zi, pentru înlocuirea lichidelor drenate odată cu toxinele din organism.

 

Pentru rezultate optime, recomandăm folosirea a 3 cutii de plasturi la o cură de detoxifiere ( adica 30 de plasturi pentru detoxifiere, insemnand 15 nopti de folosire, cate un plasture pe fiecare talpa). 

Nu se aplică plasturi pe răni deschise, arsuri şi piele lezată, sau în cazul alergiei la diferite substanţe din compoziţie.

 

Mod de prezentare: 10 plasturi /pachet (un pachet este suficient pentru 5 nopti).

Durata de tratament:

  • 3 cutii plasturi de detoxifiere (la o cura), pentru a se ajunge la  momentul ca dimineata plasturii sa nu mai fie murdari datorita toxinelor absorbite.
  • Este necesar a se repeta tratamentul de detoxifiere de 2-3 ori pe an.

 

  Tampoane şi ovule pentru sănătatea şi igiena intimă a femei

 Tampoanele terapeutice „LifeYoung” sunt rezultatul combinării principiilor de terapie ale medicinii tradiţionale chineze  şi tibetane cu tehnologia modernă.

Este  cunoscut faptul că epiteliul vaginal şi celulele sale moarte, ce pot  persista în pliurile  mucoasei acestuia, constituie un mediu foarte propice proliferării şi dezvoltării mai multor specii de microorganisme patogene, bacterii şi virusuri (Candida albicans, Chlamydia, Trichomonas, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum Human Papiloma Virus, virusul herpesului, streptococi de grup A, Treponema pallidum- ce cauzează sifilisul,

 Neisseria gonorrheae – ce cauzează gonoree, etc) responsabile de majoritatea afecţiunilor grave  ale aparatului genito-urinar şi de cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală.

Pentru a răspunde necesităţilor de tratament şi profilaxie a acestui tip major de probleme de sănătate au fost create  tampoanele terapeutice „Life Young”.

 Prezentarea produsului:

Tampoanele terapeutice “ Life Young” sunt sferice, ambalate separat câte unul în vid, tocmai pentru a rămâne sterile şi a putea fi folosite în condiţii de maximă securitate pentru sănătatea pacientelor.

    În compoziţia acestor tampoane intră extracte din plante medicinale a căror capacitate terapeutică este cunoscută şi utilizată din vremuri străvechi în medicina tradiţională chineză şi în cea tibetană. Calităţile lor au fost evidenţiate prin  studii de specialitate, peste 1000 la număr, care demonstrează că aceste tampoane sunt non-toxice, nu au efecte secundare şi sunt sigure de folosit. Ele corespund standardului de calitate Good Manufacturing Practice şi nu conţin coloranţi, substanţe sintetice, aditivi, etc. fiind produse în condiţii sterile.

 Proprietăţi:

  •  Efect antiinflamator local;
  • Ajută la restabilirea echilibrului hormonal;
  • Neutralizează şi ajută la eliminarea toxinelor din mucoasa vaginală, cervix, restabilind valoarea normală a pH-ului zonei, ceea ce limitează posibilitatea înmulţirii micororganismelor patogene.
  • Stimulează fertilitatea şi creşterea naturală a apetitului sexual.
  • Ajută la vindecarea mai multor tipuri de afecţiuni ginecologice: inflamaţii, infecţii, chisturi ovariene, fibrom uterin;
  • Reglează ciclul menstrual;
  • Regenerează mucoasa uterină şi vaginală;
  • Prin restabilirea echilibrului hormonal, ajută şi la menţinerea funcţionării optime a aparatului reproducător, a tinereţii, sănătăţii şi prospeţimii pielii.

 

Mod de utilizare:

Tampoanele terapeutice „LifeYoung” se folosesc în intervalul dintre ziua a 7-a clclului menstrual şi până în cea de a 21-a zi a ciclului menstrual (NU în timpul menstrei, ci între menstre).

În condiţii de sterilitate, se desface pliculeţul şi se introduce tamponul în vagin.Se lasă să acţioneze 48 de ore, timp în care este contraindicat contactul sexual. Se îndepărtează cu ajutorul şnurului şi se spală interiorul  vaginului cu o infuzie de plante. În aceeaşi zi, de preferinţă seara, se introduce ovulul care se dizolvă firesc în interiorul mucoasei vaginale. Se face pauză de o zi şi se repetă tratamentul.

 

Contraindicaţii: perioada menstrelor, sarcină, alăptare;

 

Ingrediente tampoane:

  • Şofran (Crocus sativus) – tonic, afrodisiac;
  • Sângele dragonului (Sanguis Draconis)- răşină extrasă din fructele Calamus draco, cu efect astringent, antiinflamator;
  • Sophora flavescent  – rădăcină- efect antibiotic natural, elimină infecţiile cauzate de trichomonas şi alte bacterii patogene, senzaţia de mâncărime, eczemele de la nivelul genito-urinar;
  • Ligusticum- rizom – cu efect analgetic, indicat în tratamentul dismenoreelor, amenoree,  post-partum, dureri abdominale, disconfort;
  • Turmeric (Curcuma longa)- rădăcină- cu proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii, antivirale şi antibacteriale, antimicotice, antialergice şi antitumorale;
  • Cnidium monnieri –fruct- afrodisiac natural, poprietăţi anti-tumorale;
 Ovulele terapeutice LifeYoung                       

 

Ovulele sunt utilizate intravaginal după tampoane, pentru hidratarea, hrănirea şi regenerarea ţesuturilor.

 

Ingrediente:

  • Şofran (Crocus sativus) – tonic, afrodisiac;
  • Angelică rădăcină (Radix Angelicae Sinensis)- îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, are efect antioxidant, antiinflamator, reglează ciclul menstrual;
  • Cnidium monnieri –fruct- afrodisiac natural, poprietăţi anti-tumorale;
  • Ulei de salvie (Salvia officinalis)- afrodisiac, tonic sexual, stimulează menstruaţia;
  • Ulei de susan sălbatic (Perilla frutescens) sau busuioc japonez – stimulează menstruaţia şi secreţia hormonală;
  • Extractum forsythiae siccus;
  • Extract de germeni de grâu – efect antioxidant, revitalizant;
  • Crizantemă sălbatică – Tanacetum cinerariaefolium – efect antibacterian, aseptizant;
  • Aloe vera – gel natural- aseptizant, hidratant;
  • Măceşe (Rosa canina) – fruct – astringent, antibacterian;

 

Acţiuni: curăţă şi hrăneşte mucoasa vaginului, hidratează şi regenerează ţesutul, ajută la  restabilirea echilibrului şi a funcţionării normale a aparatului reproducător, previne înmulţirea bacteriilor şi virusurilor ce cauzează majoritatea afecţiunilor ginecologice (inflamaţii, infecţii)  ajutând la menţinerea pH-ului optim al mucoasei vaginale, menţine elasticitatea ţesuturilor şi  o stare de prospeţime.

 

Mod de prezentare: 1 cutie conţine 6 plicuri, fiecare plic având câte un tampon terapeutic de 1 gram, ambalat în vid.

 

Ambalare: 1 cutie are 6 plicuri, care conţin 3 tampoane terapeutice şi 3 ovule, ambalate separat în vid, în condiţii de sterilitate

 

 

    Sapca cu turmalina si magneti  115 Lei

 

 

  Cu un design plăcut, datorită ţesăturii din care este realizată, şapca cu turmalină şi magneţi exercită o serie de efecte benefice asupra zonei capului. Microcristalele de turmalină întreţetute în materialul din care este realizată şapca, emană radiaţii infraroşi, anioni şi un câmp magnetic care determină vasodilataţie cerebrală, relaxarea musculaturii pielii capului, armonizarea câmpului electromagnetic. Câmpul magnetic este amplificat de cei 30 de magneţi încorporaţi, care acţionează şi la nivelul unor puncte de acupunctură.

Este binecunoscut efectul nociv al radiaţiilor electromagnetice emise de telefoanele mobile, de televizor, de liniile de înaltă tensiune sau de alte dispozitive care funcţionează pe baza acestei tehnologii. Prin purtarea sistematică a şepcii cu magneţi şi turmalină, influenţa negativă acestor tipuri de radiaţii electromagnetice dăunătoare este foarte mult diminuată, creîndu-se chiar un câmp protector în jurul capului. Poate fi purtată atât pe stradă cât şi în casă, la orice vârstă, în orice anotimp.

 

Efecte:

  • 1. Înlătură durerile de cap, migrenele, oboseala de la nivelul capului şi ochilor;
  • 2. Este foarte utilă celor care vorbesc mult la telefon sau utilizează mult timp din zi computerul datorită protecţiei eficiente împotriva radiaţiilor electromagnetice;
  • 3. Prin îmbunătăţirea circulaţiei cerebrale, creşte metabolismul celular, are loc oxigenarea optimă a ţesuturilor,  cu efect de îmbunătăţirea funcţiilor şi activităţii cerebrale şi a memoriei;
  • 4. Antistress;
  • 5. Îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală în cazul persoanelor care suferă de accident vascular cerebral, ateroscleroză cerebrală sau alte afecţiuni la nivelul creierului, reducând astfel simptomatologia determinată de slaba irigaţie cu sânge a ţesutului cerebral;
  • 6. Oferă o stare de confort şi uşoară încălzire la nivelul capului;
  • 7. Datorită eliminării efectelor stressului determină o stare de bună dispoziţie şi optimism;
  • 8. Previne căderea părului, îmbunătăţindu-i supleţea, strălucirea şi rezistenţa.

 

Precauţii: şapca nu va fi purtată de către persoane care au dispozitive metalice implantate la nivelul capului (cu excepţia celor dentare), în caz de febră sau de leziuni dermatologice la nivelul capului, hipertiroidie, femei gravide sau care alăptează.

 

Se poate spăla cu apă călduţă, utilizând un detergent bio dacă este necesar!

 

  Filtru cu turmalină pentru robinet  245 Lei

Cu ajutorul acestui filtru puteţi transforma sursa de apă potabilă de la robinetul de acasă într-o sursă de apă sigură, pură, sănătoasă, fără murdăria acumulată pe conductele vechi, fără paraziţi, fără clor, metale grele şi alte substanţe poluante.

Montajul este foarte simplu: scoateţi doar aeratorul de la robinet şi instalaţi filtrul ca în imaginile de pe cutie. Filtrul poate fi curăţat în mod repetat (atunci când cartuşul ceramic îşi schimbă culoarea) şi uşor de înlocuit.

Funcţionarea lui are loc în mai multe etape, apa trecând prin mai multe starturi de elemente filtrante:

Etapa 1: Cartuşul ceramic reuşeşte să oprească 99,99% din murdărie, paraziţi (inclusiv giardia şi cryptosporidium), bacterii şi multe altele.

Etapa 2: Nano-KDF- strat ce reduce ionii de metale grele, clorul rezidual şi oxidează componentele organice din apă făcându-le inofensive.

Etapa 3 : Carbonul activ de înaltă calitate face apa mult mai solubilă. opreşte ionii mai mici de metale grele din apă, cum ar fi plumb, cadmiu, crom, arseniu.

Etapa 4: Turmalina purifică apa ( o încarcă cu un număr mare de ioni negativiOH-,devenind slab alcalină). Restructurează apa din structuri moleculare de 15-16 molecule în microstructuri de 5-6 molecule. Apa capătă astfel propietăţi excepţionale de hidratare, creşte metabolismul şi imunitatea organismului uman.

Etapa 5: Câmpul magnetic constant resetează memoria structurilor moleculare mici de apă, readucând în corp informaţia sănătăţii i de susţinere a vieţii.

În acest fel reuşeşte să oprească sedimentele în suspensie, paraziţii şi alţi poluanţi, să elimine în mod eficient bacteriile, algele, clorul şi metale grele dăunătoare (plumb, cadmiu, crom etc.) din apă. Apa de la robinet devine pură, slab alcalină, încărcată cu energie  VIE.

 

Dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor nocive ale telefonului mobil   50 Lei

 Progresul tehnologic face parte din vietile noastre, ne deschide orizonturi nebanuite si posibilitati aproape nelimitate de a experimenta. Toate au insa un pret, iar radiofrecventa si efectele ei nocive asupra sanatatii omului, in cazul expunerii repetate si prelungite, este unul dintre aceste preturi pe care le platim zilnic pentru a fi mai bine informati, mai repede si la orice distanta, pentru a comunica si relationa la distanta, pentru a trai viata cu tot ce implica ea pentru fiecare dintre noi.

Telefonul mobil ne expune la o astfel de radiatie electromagnetica ale carei efecte nocive asupra  biocampului uman si a celulelor creierului este deja cercetata si dovedita de specialisti.

 Necesitatea de a comunica este foarte importanta, dar limitarea comunicarii la strictul necesar prin intermediul telefonului mobil devine din ce in ce mai evidenta.  

 Pentru a putea folosi telefonul mobil atat cat este necesar, fara a ne expune radiatiilor nocive si a ne periclita sanatatea, au fost descoperite si brevetate mai multe tipuri de dispozitive de protectie, asa cu este cel pe care il propunem atentiei dvs.

 Dispozitivul realizat de Shenzen E-Line Technology Company, in colaborare cu Shanghai Institute of Measurement and Testing Technology, Eastern China National  Measurement and Test Center of Shanghai foloseste cele mai performante nanotehnologii in domeniu, prin care radiatia nociva a telefonului este absorbita de materiale speciale si deviata, astfel incat efectul daunator al acesteia asupra celulelor creierului  uman scade cu 95%.

 

Utilizarea acestui dispozitiv de protectie are urmatoarele efecte benefice:

  1. 1.                          scade frecventa si intensitatea durerilor de cap, datorate utilizării prelungite a telefonului mobil;
  2. 2.                          reducerea undelor de interferenta cu corpul uman cu 96,43%;
  3. 3.                          creste durata de viata a bateriilor reincarcabile de 2-3 ori;
  4. 4.                          injumatateste timpul de reincarcare al acestora si mareste durata perioadei de standby de 0,5 – 2ori;

Dispozitivul poate fi folosit si la computer, laptop si televizor, cu rezultate foarte bune;


Mod de utilizare al dispozitivului:

  • Indepartati banda protectoare;
  • Lipiti parte adeziva pe spatele telefonului mobil, in apropierea antenei. Campul electromagnetic generat de antena este principala sursa de radiatii nocive a telefonului, aflata la 3-5 centimetri de creier.

 

Manusi cu turmalina

 Manusile cu turmalina sunt confectionate din fibre textile tesute cu microcristale de turmalina   utilizand tehnologia “turmalinei fluide”.

Datorita proprietatilor sale naturale, turmalina emite ioni negativi si radiatii infrarosii benefice pentru organismul uman, care au actiune terapeutica in mai multe tipuri de afectiuni, dupa cum urmeaza:

  1. reumatism, dureri articulare;
  2. circulatie sangvina deficitara, artrite;
  3. dureri musculare de diferite etiologii;
  4. protectie impotriva radiatiilor si emisiilor energetice si electromagnetice nocive din mediu;
  5. sensibilitate la frig;
  6. nevralgii;
  7. regenerarea pielii mainilor si eliminarea uscaciunii;
  8. inflamatii, edeme;

 

Contraindicaţii:

NU se vor folosi în manusile stari febrile sau  in sezonul cald, la temperaturi ridicate ale mediului ambiant, deficiente in termoreglare, leziuni ale pielii sau afectiuni dermatologice grave, hemoragii.

 Produsul esta valabil in doua variante de culoare: negre si grena;

Sosete cu bambus si turmalina

Sosetele cu turmalina si bambus sunt solutia pentru eliminarea multor afectiuni care apar la nivelul picioarelor si a starilor de oboseala.

Fibra naturala de bambus este foarte bine tolerata de piele, dand senzatia de confort si imbunatatind respiratia pielii prin sosete.

 

Prezentarea produsului

Sosetele cu turmalina si bambus sunt rezultatul tehnologiei “turmalinei fluide” si contin fibre de bumbac si fibre de bambus tesute cu microcristale de turmalina la care se adauga ingrediente antibacteriene si dezodorizante.

Microcristalele de turmalina continute in fibrele sosetelor, conform proprietatilor naturale ale acestui mineral, genereaza microcampuri magnetice si electrice compatibile cu cele umane, ioni negativi si raze infrarosii care actioneaza pentru restabilirea starii de sanatate a picioarelor si a intregului organism, astfel:

  1. imbunatatesc microcirculatia sangvina, reduc edemele datorate retinerii in exces a lichidelor in celule, stimuleaza drenarea limfei si detoxifierea organismului, accelerand eliminarea substantelor nocive si oxigenarea celulelor, ceea ce recomanda utilizarea lor in tratamentul insuficientei circulatorii venoase, a varicelor, starilor de intoxicatie datorate consumului excesiv de medicamente, fumat, etc.,;
  2. revitalizeaza si regenereaza energetic si fizic picioarele si biocampurile lor, ceea ce duce in timp la o mai buna functionare a organelor de filtrare si excretie ale organismului (rinichi, ficat, plamani, inima)- stiut fiind ca la nivelul talpilor se afla centrii reflecsi de corespondenta a organelor interne si glandelor endocrine;
  3. echilibreaza pH-ul pielii picioarelor, ajutand la eliminarea fireasca a microorganismelor patogene generatoare de infectii bacteriene, micoze, etc., eliminand conditiile necesare dezvoltarii lor;
  4. prin stimularea circulatiei sangvine si limfatice (ganglionii situati la picioare) ajuta la restabilirea confortului psihic, a calitatii somnului si a echilibrului optim intre starea de somn si veghe, ajuta la eliminarea stress-ului, cresterea rezistentei naturale la factori agresori, a imunitatii;
  5. protejeaza picioarele de radiatiile nocive si de emisiile electromagnetice daunatoare din mediul inconjurator;
 La efectele benefice ale turmalinei se adauga cele ale bambusului, fibra naturala de bambus fiind cunoscuta pentru confortul sporit pe care il creeaza cat si pentru imbunatatirea respiratiei pielii prin soseta.



Mod de utilizare:

Sosetele cu fibre de bambus si turmalina au un design foarte placut, fiind confectionate in doua variante coloristice: roz si negre.

Pentru functionare optima, se recomanda expunerea lor la soare cca.3 ore la 7-10 zile de folosinta.

NU se vor intrebuinta sosetele in timpul sezonului cald la temperaturi foarte ridicate, pe piele lezata, in cazul unor afectiuni dermatologice grave sau dezechilibre in procesul de termoreglare a organismului.

 

A NU SE INMUIA  SOSETELE  IN APA TIMP INDELUNGAT! Se recomanda spalarea lor manuala in apa curata timp de max.5 minute, la 40 de grade Celsius.

  Sosetele cu turmalina pentru masaj sunt confectionate din fibre naturale de bumbac tesute cu microcristale de turmalina utilizand tehnologia “turmalinei fluide” si beneficiaza de proprietatile naturale ale turmalinei, generand raze infrarosii benfice organismului uman, ioni negativi , incalzind usor zonele cu care ajung in contact direct, imbunatatind circulatia sangvina,

stimuland eliminarea substantelor toxice din celule, a excesului de apa, drenajul limfatic, etc.

 

Toate aceste efecte naturale generate de cristalul de turmalina recomanda folosirea sosetelor cu turmalina care au si efect de masaj pentru tratarea urmatoarelor stari patogene:

  1. probleme de microcirculatie, insuficienta venoasa, varice;
  2. dezechilibre in functionarea glandelor endocrine si a diferitelor organe interne – prin stimularea centrilor reflecsi corespondenti situati in talpa;
  3. micoze, eczeme, infectii;
  4. edeme, inflamatii, reumatism articular;
  5. insomnie, stress;
  6. fac masaj datorita modelului materialului din care sunt confectionate si inlatura senzatia de oboseala, picioare grele;

 

NU se recomanda utilizarea acestor sosete cu turmalina pentru masaj in urmatoarele situatii:

  1. febra;
  2. temperatura crescuta a mediului ambiant;
  3. hemoragii si predispozitie la hemoragii;
  4. piele lezata sau afectiuni dermatologice grave;

 

Mod de intretinere: sosetele se spala manual cu apa curata la temperaturi sub 40 de grade Celsius timp de max.5 minute, FARA A SE INMUIA timp indelungat in prealabil.

 

 

Masca grena pentru ochi  75 Lei

Este un produs destinat protectiei si revitalizarii ochilor, contribuind la vindecarea unor afectiuni oftalmologice, stari de oboseala, etc..

Materialul din care este confectionata masca este realizat prin tehnologia “turmalinei fluide” si contine microcristale de turmalina, cu diametrul de 5mm si magneti, fiind invelit la exterior cu plus grena, ceea ce il face foarte placut de folosit.

Modul de actiune:

Datorita proprietatilor naturale ale cristalului de turmalina si ale magnetilor incorporati, masca are urmatoarele efecte terapeutice:

  1. stimularea microcirculatiei sangelui la nivelul pielii din jurul ochilor, pleoapelor, a globilor oculari, prin emisia de raze infrarosii benefice si microcampul electromagnetic creat, revitalizand biocampul intregii  zone;
  2. reface elasticitatea pielii, muschilor globilor oculari, ajuta la eliminarea edemelor, cearcanelor, ridurilor si pungilor de sub ochi;
  3. ajuta in tratamentul tulburarilor de vedere (hipermetropie, miopie, astigmatism), cataractei, glaucomului, congestiei oculare, inlatura starile de oboseala datorate suprasolicitarii si expunerii prelungite la radiatiile computerului, televizorului, invatatului, cititului, etc.;
  4. contribuie la eliminarea starilor de ameteala, migrenelor, stress-ului, starilor de oboseala cronica datorate surmenajului intelectual, tulburarilor de memorie, acufenelor;
  5. ajuta in tratamentul sinuzitelor;

Modul de utilizare:

Masca se aseaza pe ochi sau pe frunte, in functie de necesitati, timp de 15-20 minute de 2 ori pe zi, tratamentul complet fiind de 3 luni.

Se face pauza o luna si apoi se poate relua aplicarea, daca este nevoie.

Pe zona pe care se aplica masca pot aparea senzatii de usoara inrosire a pielii, incalzire sau chiar arsura usoara. Aceste senzatii sunt normale, constituie parte din efectul mastii si dispar dupa inlaturarea acesteia.

Utilizarea mastii nu provoaca dependenta, alergii sau alte efecte secundare, ea putand fi folosita si pentru protectia impotriva razelor ultraviolete, a radiatiilor nocive si a electricitatii statice.

Esarfa cu turmalina este un produs  realizat din fibre naturale de matase si microcristale de turmalina, obtinute prin tehnologia “turmalinei lichide”.

Utilizand proprietatile naturale ale turmalinei, de a genera ioni negativi si raze infrarosii benefice si compatibile cu biocampul uman, esarfa va ajuta in tratamentul unor afectiuni si in mentinerea sanatatii la nivelul gatului si capului, astfel:

  1. protejeaza impotriva radiatiilor si emisiilor energetice daunatoare din mediu;
  2. produce confort termic, incalzind usor locul unde este folosita;
  3. imbunatateste circulatia sangvina la nivelul gatului, capului si a membrelor superioare, actionand asupra vaselor de sange care traverseaza gatul;
  4. scade sensibilitatea la frig;
  5. calmeaza nevralgiile pe traseele nervilor pe care este utilizata;
  6. combate reumatismul si calmeaza durerile provocate de reumatismul instalat la nivel cervical;
  7. ajuta la echilibrarea activitatii glandei tiroide si a activitatii glandelor endocrine situate in apropierea gatului;
 
NU se recomanda folosirea esarfei in urmatoarele situatii:
  1. hemoragii si predispozitie la hemoragii;
  2. hipertensiune;
  3. hipertiroidie;
  4. pe piele lezata sau in cazul unor afectiuni dermatologice grave;
  5. bolnavi care au aparat stimulator cardiac;
  6. alergii;
  7. femei insarcinate si in perioada de alaptare;
 
A NU SE INMUIA  ESARFA  IN APA TIMP INDELUNGAT! Se recomanda spalarea ei manuala in apa curata timp de max.5 minute, la 40 de grade Celsius. Acest mod de spalare nu va afecta nici eficienta nici culoarea esarfei.

Dimensiunea esarfei : 35 x 160 cm;

    Baticul cu turmalina este un produs  realizat din fibre naturale de matase si microcristale de turmalina, obtinute prin tehnologia “turmalinei lichide”.

Utilizand proprietatile naturale ale turmalinei, de a genera ioni negativi si raze infrarosii benefice si compatibile cu biocampul uman, baticul va ajuta in tratamentul unor afectiuni si in mentinerea sanatatii la nivelul gatului si capului, astfel:

  1. protejeaza impotriva radiatiilor si emisiilor energetice daunatoare din mediu;
  2. produce confort termic, incalzind usor locul unde este folosita;
  3. imbunatateste circulatia sangvina la nivelul gatului, capului si a membrelor superioare, actionand asupra vaselor de sange care traverseaza gatul;
  4. scade sensibilitatea la frig;
  5. calmeaza nevralgiile pe traseele nervilor pe care este utilizata;
  6. combate reumatismul si calmeaza durerile provocate de reumatismul instalat la nivel cervical;
  7. ajuta la echilibrarea activitatii glandei tiroide si a activitatii glandelor endocrine situate in  zona capului si gatului;
  8. ajuta la redobandirea rapida a senzatiei de confort dupa calatorii cu avionul;
 
 
NU se recomanda folosirea baticului in urmatoarele situatii:
  1. hemoragii si predispozitie la hemoragii;
  2. hipertensiune;
  3. hipertiroidie;
  4. pe piele lezata sau in cazul unor afectiuni dermatologice grave;
  5. bolnavi care au aparat stimulator cardiac;
  6. alergii;
  7. femei insarcinate si in perioada de alaptare;
 
A NU SE INMUIA  BATICUL  IN APA TIMP INDELUNGAT! Se recomanda spalarea lui manuala in apa curata timp de max.5 minute, la 40 de grade Celsius. Acest mod de spalare nu va afecta nici eficienta nici culorile baticului.

Dimensiunile baticului : 60 x 60 cm;

 

Boxerii pentru bărbaţi pe care îi comercializăm sunt marca American WeCool, cea mai nouă  marcă de lenjerie fiziologică pentru bărbaţi dezvoltată de Vouglas Life Science Institute din statul New York – USA, în parteneriat cu WeCool Physiological Health Research Center.

Această marcă utilizează un material textil folosit în industria aeronautică, ce generează un câmp magnetic şi are  fibre ce conţin şi emit ioni de argint, radiaţii infraroşii şi ioni negativi. Aceste componente au multiple acţiuni terapeutice asupra aparatului reproducător masculin şi asupra glandei prostatei:

  1. îmbunătăţesc microcirculaţia sangvină la nivelul scrotului şi penisului, ceea ce are ca efect stimularea spermatogenezei, creşterea virilităţii şi a performanţelor sexuale;
  2. îmbunătăţesc activitatea glandei prostatei şi previn apariţia afecţiunilor datorate vârstei;
  3. ionii de argint au efect antibacterian, aseptizant, împiedicând înmulţirea microorganismelor patogene ce determină apariţia infecţiilor şi inflamaţiilor la acest nivel;

 Această tehnologie revoluţionară este rezultatul cercetărilor de peste 3 decenii ale specialiştilor în domeniile acupuncturii, metodelor de terapie alternativă, medicinii tradiţionale chinezeşti, iar produsele astfel obţinute nu au efecte secundare şi sunt foarte eficiente în tratarea afecţiunilor specifice aparatului reproducător masculin, inclusiv a celor legate de potenţă şi virilitate.

 

Turmalina este un cristal semipreţios ce se prezintă într-o mare varietate de culori, de la albastru, verde, roşu, roz, brun, până la negru. Uneori un cristal poate avea mai multe culori. Cei neexperimentati pot confunda cu uşurinţă turmalinele cu alte pietre preţioase cum ar fi: ametistul, rubinul, zirconiu sau crisolitul. Turmalina are în compoziţie: potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, siliciu, iod, fluor şi alte elemente. În total găsim, în turmalină, 26 de elemente din tabelul periodic. Denumirea sa vine de la cuvântul în limba sinhaleză “turamali” sau “toramalli”, care se aplică la diferite geme găsite în Sri Lanka.

    Dintre toate mineralele pământului, turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită “magnetul cristalin”. Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală.

    Turmalina este un mineral dur. Abia in anii ’80, în Japonia s-a reuşit măcinarea pietrei până la aducerea ei la stadiul de nisip şi ulterior a fost creată o fibră care include cristale de turmalină şi fir natural – numit fiber dreams. Koreenii au inventat turmalina lichidă, combinată cu fibre naturale. Astfel au putut fi realizate textile şi alte ţesături îmbogăţite cu turmalină.

   Proprietăţile vindecătoare ale turmalinei se observă la nivelul sistemului nervos central, asupra somnului, imunităţii şi sistemului endocrin. Este folosită, cu succes, în tratarea afecţiunilor circulatorii şi ale sistemului reproducător. Această piatră neutralizează energiile negative. Dintre toate tipurile de turmalină, cele verzi au cel mai puternic efect anti-îmbătrânire. Turmalina este remediul perfect pentru tulburările sexuale şi impotenţă acţionând ca un puternic afrodisiac. Surprinzător, această piatră este folosită ca remediu şi împotriva cancerului. Conform unor cercetări în domeniu, turmalina poate fi un indicator al radioactivităţii. În tratamentele cu turmalină, aceasta poate fi plasată între chakre pentru a regla fluxul energetic dintre ele.

La încălzire, TURMALINA creează un câmp magnetic slab, emană raze infrarosii de undă lungă (FRAI) şi anioni (ionii încărcaţi negativ), care au următoarele efecte:


– Stimulează metabolismul;


– Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui;


– Reface sistemul limfatic şi pe cel endocrin;


– Îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor la nivelul organelor şi ţesuturilor;


– Întăreşte imunitatea;


– Echilibrează sistemul nervos central;


– Revitalizează organismul;


– Îmbunătăţeşte calitatea sângelui şi curăţă vasele de sânge;


– Regenerează ficatul;


– Îmbunătăţeşte somnul;


– Reface ţesuturile nervoase;


– Întinereşte aspectul tenului;


– Măreşte potenţa şi funcţionalitatea sexuală;


– Măreşte acuitatea vizuală şi memoria;


– Reduce durerile de cap şi ameţelile;


– Elimină mirosurile neplăcute ale organismului şi are efect antibacterian;


– Protejează împotriva radiaţiilor electromagnetice 100%;


– Elimină semnele de îmbătrânire prematură.

     Proprietăţi miraculoase


    Turmalina este considerată ca fiind piatra prosperităţii şi totodată un bun păstrător al bunăstării. Aduce noroc în viaţa personală şi protejează iubirea şi prietenia pentru mulţi ani. În general, piatra este un bun stimulator al intensităţii energetice, astfel poate fi amplasat în altar, sau în camera copiilor, sau oriunde este nevoie de un nivel energetic benefic crescut.


    Turmalina creaza în jurul său un câmp protector.  Purtătorul acestei pietre simte siguranţa de sine, încredere, pace interioară şi, prin urmare, îi creşte dorinţa şi forţa de a crea şi construi lucruri benefice în viaţa sa.

Puteti comanda aceste produse in josul paginii.Pentru cei interesati se va descrie produsul pretul si modul de comanda si plata.Specific ca aceste produse sunt afisate pentru cei interesati sa le utilizeze…

 

 

You may also like

Leave a Comment