Home Actualitate PRODUSE pentru VINDECARE …NATURALA…A SANILOR…fara interventie chirurgicala…NOU in ROMANIA…

PRODUSE pentru VINDECARE …NATURALA…A SANILOR…fara interventie chirurgicala…NOU in ROMANIA…

by admin
113 views

IATA ca a sosit si in Romania ”Nanotehnologia…moderna”… fara repercusiuni…plante si minerale care energizeaza zona ,cu probleme…

PLASTURI pentru igiena SANILOR…produs NATURAL.

Plasturii pentru igiena sânilor

Plasturii pentru igiena sânilor se folosesc pentru a stimula microcirculaţia şi catifelarea pielii sânilor prin activarea glandelor endocrine din aceste zone, provoacă creşterea secreţei de hormone, estrogeni şi progesteronă, şi nu în ultimul rând, activează multiplicarea celulelor stem ale sânilor.

Aceşti plasturi conţin extractele naturale din plante şi fructe, care combinate, oferă condiţii excelente pentru o dezvoltare rapidă şi stabilă a celulelor glandelor mamare. Ele au calitatea de a trece extrem de uşor prin membranele celulare, astfel încât toate celule sânilor vor beneficia de suplimente nutritive.

Compoziţie: Pueraria de Coreea, Isoflavone din plante, Ginseng, Angelică Chinezească, Talpa Gâştei, Cartha Mustinctorius Linne, Colagen, Elastină.

Avantajele plasturilor pentru igiena sânilor:


•    Sunt uşor de folosit;


•    Se aplică direct pe sâni;


•    Nu există riscul prelingerii substanţelor adezive şi nici sa rămână reziduuri la nivelul pielii;


•    Nu există riscul căderii plasterului şi nici de a păta hainele;


•    Este hipoalergic şi nu prezintă reacţii adverse;


•   Conţin uleiuri esenţiale din plante de înaltă calitate. Tehnica de prelucrare a acestor uleiuri fiind foarte avansată, efectele biologice fiind însemnate.


•    Durată de administrare rezonabilă şi rezultatele remacabile.

Indicaţii:


•    Înlătură durerile glandelor mamare, creşte circulaţia locală, şi în consecinţă, asigură  un flux crescut de nutrimente specifice sânilor;


•    Ajută la dezvoltarea ţesutului adipos (substanţa grasă) al pieptului;


•    Menţin elasticitatea pe lungi intervale de timp;


•    Potenţează refacerea încrederii de sine şi a propriei feminităţi.


•   Previne formarea tumorilor de la nivelul glandei mamare şi a diverselor mastopatii (boli specifice sânilor).IGIENA SANILOR

-Mod de utilizare: palsturii se aplică cu partea aderentă pe sâni, presându-se uşor cu degetele pentru a obţine aderenţa. Aplicarea se face saeara înainte de culcare şi se menţin timp de 6-8 ore, după care se înlătură plasturii şi se curăşă locul aplicării cu apă calduţă.

Durata procedurii : serii de câte minim 10 zile. Pentru obţinerea unui rezultat mai bun, se recomandă repetarea de 3-4 ori a procedurii.

Nu se vor aplica: pe răni deschise, arsuri şi zgârieturi , în caz de reacţii alergice la diferitele substanţe din compoziţie, în timpul sarcinii şi în timpul alăptării. De asemenea în timpul menstrelor, ori cu 7 zile înainte şi 3 zile după acesastă perioadă. Nu se consumă băuturi alcoolice şi nici alimente cu putere calorică mare.ine 6 plasturi.- La   ,75 Lei.

plasturi-rinichi-3495

Forma de prezentare: fiecare cutie conţ

You may also like

Leave a Comment