Home Reportaj PREZENTAREA ,ACTIVITATII salonului de TERAPII NATURALE din Bistrita

PREZENTAREA ,ACTIVITATII salonului de TERAPII NATURALE din Bistrita

by admin
179 views

PAGINA de PREZENTARE -TERAPIA NATURALA -BISTRITA- In continutul articolului puteti urmarii video ultima emisiune la postul local As Tv. Bistrita din 08.08.2013 ”SANATATEA TA” Realizator Laura Stanciu…Remedii naturale impotriva DURERILOR…Prezinta …Mircea Armenean.

Echilibru şi dezechilibru energetic. Sau despre unde şi cum acţionează Terapia Naturala …din Bistrita…

FOLROTATIE   

Totul este energie. …Orice , puteţi atinge, mirosi, vedea, gusta, corpul uman dar şi obiectele, plantele, solul, absolut totul pe lumea asta este alcătuit din molecule, rezultate din atomi, care, la rândul lor, sunt alcătuiţi din protoni, electroni şi neutroni, adică nimic altceva decât energie. Einstein a demonstrat acum multă vreme că E=mc2, adică energia = masa ori viteza luminii la pătrat, sau, în traducere liberă, energia şi materia sunt indisolubil legate între ele. Aşa a apărut fizica cuantică, cea care studiază funcţionarea lumii la nivel microatomic.

Corpul uman nu este altceva decât o însumare de elemente energetice care funcţionează împreună într-un mecanism perfect în condiţii normale de viaţă: echilibru mental şi emoţional, regim alimentar şi de viaţă sănătos, odihnă, relaxare etc. Este traversat de 12 meridiane energetice principale, prin care energia circulă în flux continuu. Meridianele sunt, practic, nişte canale de energie ale corpului, care fac legătura între chakre şi organe. Chakrele, sau centrii de forţă ai corpului, 7 la număr (principale, că mai sunt foarte multe secundare), preiau şi distribuie energia în organism.

16215_3430160733076_258727481_n

Din păcate, însă, lumea în care trăim este departe de a fi perfectă. Dormim prea puţin, nu ne relaxăm suficient sau chiar deloc, muncim prea mult, mâncăm prea mult fast-food şi complet dezorganizat, nivelul de stres este la cote înfiorător de mari, suntem obosiţi, tracasaţi, nemultumiţi. Toate acestea sunt, pentru organism, atacuri foarte puternice.

Uşor-uşor, corpul se dezechilibrează. Apar blocaje energetice, la început mici, dar din ce în ce mai mari. Fiecare gând, fiecare supărare, fiecare traumă, fiecare masă nepotrivită, relaţie nesănătoasă, element stresant etc. sunt elemente de dezechilibru energetic.

Primele simptome sunt uşoare şi se regăsesc în sintagme de genul: nu am chef azi, nu sunt în formă, sunt puţin obosit, o mică răceală, am tras curent, mă doare o măsea, am o uşoară durere de cap etc. Prin toate acestea, însă, organismul trage un semn de alarmă. Ne spune că ceva nu e în regulă. Noi ce facem? Luăm o pastiluţă şi mergem mai departe. Ne vindecăm azi, mâine o luăm de la capăt. Simptomele devin din ce în ce mai mari. De la „sunt puţin obosit” ajung să nu mai aud ceasul dimineaţa şi să nu mai am chef de viaţă. Răceala nu mai trece cu o aspirină, durează 7 zile şi mă ţintuieşte în pat minim 3 zile. Durerile se intensifică. Blocajele devin din ce în ce mai mari. Apar simptome noi, organismul începe să cedeze şi să se îmbolnăvească. Boala se instalează şi devine agresivă.

 226049127988517281344624320375

Care sunt soluţiile?

UN VIDEO cu EMISIUNEA ;http://as-tv.ro/sanatatea-ta-remedii-naturale-impotriva-durerilor/  Remedii naturale impotriva DURERILOR…din 08.08.2013

   Diagnostic NATURAL… Medicina Quantică …chiar si Radiestezia , măsoară direct starea energetică a corpului, polaritatea şi chakrele. Găseşte acele organe ale căror frecvenţe de oscilaţie sunt perturbate şi administrează acele frecvenţe din exterior pentru vindecare. Testează diferite frecvenţe rezonante, influenţe ale radiaţiilor electromagnetice, ale zonelor cu perturbări geopatogene sau ale alimentelor pe care le consumăm, testează funcţiile de bază ale organismului, sensibilitatea la viruşi, paraziţi şi bacterii, la metale grele, echilibrul mineralelor şi oligoelementelor, depistează meridianele blocate şi starea energetică a punctelor de acupunctură, testează sensibilitatea şi toleranţa la 1000 de alergeni, a produselor apifitoterapice şi a medicamentelor (dacă se potrivesc organismului sau dacă au efecte adverse).

Despre,-IRIDOLOGIE-Diagnostic pe IRIS…          

O NECESITATE PENTRU MEDICII DE FAMILIE 

        

O ANALIZA ,NATURALA, pentru intreg organismul in doar cateva minute….

Iridologia – Diagnosticare cu ajutorul – IRISULUI – Aparat de ultima generatie-

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, că în ei poţi citi toate emoţiile şi stările prin care treci. Ce nu ştiai însă este că pe iris este trasată cu linii fine harta sănătăţii tale şi evoluţia ei.

     Cel mai simplu instrument …LUPA.

talpa    

 Un REMEDIU…. pentru, Fiecare … ” REFLEXOTERAPIA ”, o practica folosita inca din antichitate,se bazeaza pe ideea ca aplicarea unei presiuni pe anumite puncte din talpa poate echilibra si vindeca organele bolnave.Redescoperirea acestei stiinte,bazandu-se pe cunostiintele medicinei moderne la ora actuala, aceasta practica este pusa sub semnul intrebarii de marea majoritate a comunitatii medicale , dar cert este ca nu ai nimic de pierdut daca incerci ,chiar daca o sa folositi in paralel si alte metode de tratament.Pentru cei interesati se fac inscrieri pentru cursuri de initiere ;masaj,reflexoterapie .

Reiki,bioenergia vindecatoare.

YinYangYellowLine     

Ce este „Reiki”?

    Profesor de „Reiki” Mircea Armenean va da in detalii si progresiv etapele de evolutie in disciplina REIKI…..TOTUL ESTE …POSIBIL …DOAR TREBUIE SA STIM CUM SA ACTIONAM .Aceasta disciplina ne ajuta sa fim ceea ce vrem sa fim.OAMENII …pot sa se vindece cu propria energie…{aplicand aceasta metoda}Multi oameni practica, pentru a-si imbunatati sanatatea, diferite tehnici. Cu trecerea timpului, ajung sa constientizeze din ce in ce mai pregnant miscarea energiilor subtile in corp si in jurul corpului si legatura dintre aceste energii si starea de sanatate

MASAJUL …cea mai veche metoda de  VINDECARE

Doi iepuri la masaj   

Masajul terapeutic este efectuat pentru intarirea tonusului muscular, relaxarea musculara este benefica in afectiuni ca lombosciatica, scolioza, dorsopatii, spondilopatii, artroze, artrite reumatoide s.a. Masajul de relaxare ajuta corpul sa elimine toxinele, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, mareste amplitutinea de miscare la nivelul articulatiilor si elimina tensiunea musculara, induce relaxarea si reduce durerea datorita eliberarii de endorfine. Reducerea tensiunii musculare este in stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stari de relaxare profunda.


Masajul de relaxare inlatura oboseala mentala sifizica si reduce stresul, atat la nivel superficial,


cat si profund, adresandu-se persoanelor de toate varstele.

 _ansa-radiestezie

Electrosomatografia interstiţială …dar si Radiestezia ,vine în completare cu masurători pentru fiecare organ al corpului, estimând fiziologia tisulară şi parametrii microcirculaţiei. Aplicarea metodei aduce informaţii despre modificări la nivel fizic, emoţional, mental, în diferitele stadii de răspuns al organismului: de alarmă, de rezistenţă sau de epuizare. Ne arată că la nivelul diferitelor organe şi sisteme există agresiuni şi modul în care organismul reuşeşte să se adapteze la aceste agresiuni.

Homeopatia acţionează prin deblocarea forţei vitale, restabilind sănătatea mentală, emoţională şi fizică şi, în cele din urmă, conexiunea cu spiritul, pentru ca sufletul să se poată exprima în toata puterea sa. Ea are capacitatea de a trata boli moştenite din generaţie în generaţie, chiar acele boli care fac parte din terenul copiilor, boli pe care ei încă nu le-au manifestat la nivel simptomatic, dar pentru care au o mare sensibilitate transmisă de la părinţi.Cu ''rasnita'' se macina toate semintele...apoi se amesteca...dupa caz...

În completarea tratamentului homeopatic, un mare ajutor îl oferă fitoterapia o ramură a terapiei naturiste care foloseşte plantele şi preparatele din plante ca mijloc de tratare a bolilor şi gemoterapia o ramură a fitoterapiei, de fapt, care acţionează profund, non violent şi fără reacţii adverse. Peste toate, remediile florale Bach ,vin să contrabalanseze stările emoţionale dizarmonice.

You may also like

Leave a Comment