Home Naţional Peste 20 000 de semnături pentru Basarabia

Peste 20 000 de semnături pentru Basarabia

by admin
220 views

Numărul semnăturilor, în cadrul campaniei „Aducem Basarabia acasă”, a trecut de 20.499 iar voluntarii campaniei urmează să demareze colectarea de semnături şi la Timişioara şi Iaşi.

             Vineri, 17 mai, membrii Platformei Civice Acţiunea 2012 vor lansa campania de colectare a semnăturilor şi în alte oraşe ale României, cum ar fi la Iaşi, la Galeriile Anticariat „Dumitru I. Grumazescu”, str. Lăpuşneanu, ora 11:00 şi la Timişoara, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 14:00.

            Campania „Aducem Basarabia acasă” a fost lansată de către o coaliţie de peste 30 de ONG-uri unioniste şi are ca obiectiv strângerea a cel puţin 100.000 de semnături care să însoţească un pachet legislativ, a cărui menire este să facă din Republica Moldova o prioritate naţională a României.

            De asemenea, Platforma Civică Acţiunea 2012 lansează un apel către toţi cetăţenii români interesaţi de soarta celor peste trei milioane de români basarabeni de peste Prut, să sprijine campania în calitate de voluntari şi să colecteze semnături în oraşul din care fac parte.

Voluntarii se pot înscrie în cadrul campaniei pe site-ul www.basarabia-acasa.ro


 

You may also like

Leave a Comment