Home Diverse MASAJUL ”TAILANDEZ”…

MASAJUL ”TAILANDEZ”…

by admin
153 views

Prin miscari speciale, masajul thailandez echilibreaza functiile corpului.

 » Fluxul de energie din corp ramane liber, ducand la indepartarea blocajelor.


            “Masajul thailandez traditional este o forma antica de vindecare, tehnica asemanandu-se cu unele tehnici de yoga. Metoda Thai utilizeaza doua proceduri principale: actionari ample asupra unor anumiti nervi, anumite tendoane si ligamente si o varietate de miscari care manipuleaza articulatiile mari pentru a echilibra toate functiile corpului. Bazele teoretice ale masajului Thai se deduc din teoria liniilor energetice care traverseaza intreg corpul.

 

           De altfel, se spune ca exista 72.000 de astfel de linii energetice, iar cele mai importante ar fi in numar de 10″. Lucrand asupra unor puncte importante de-a lungul liniilor energetice se favorizeaza indepartarea blocajelor, lasand liber fluxul de energie prin intreg corpul ceea ce duce la echilibrarea sistemului energetic.

 

          In tehnica masajului thailandez  sunt folosite nu numai mainile, ci si talpile, coatele, genunchii sau chiar umerii. Masajul thailandez traditional este aplicat pe o saltea la nivelul pardoselei, iar beneficiarul este complet imbracat, nefiind necesara folosirea uleiului de masaj. “De asemenea, efectul pe care masajul il confera este unic, de relaxare si de energizare. Corpul isi recapata flexibilitatea si usurinta in miscare, iar atmosfera tacuta te calmeaza”.  Toata tensiunea acumulata si toxinele sunt eliminate din muschi si tesuturi. VIDEO MASAJ…

 

Sa NU confundam”Masajul Tailandez”cu”Boxul Tailandez”

You may also like

Leave a Comment