Home Actualitate IRIDOLOGIA { Diagnostic citit in ochii tai } -IRISUL {oglinda sufletului}

IRIDOLOGIA { Diagnostic citit in ochii tai } -IRISUL {oglinda sufletului}

by admin
162 views

Despre,-IRIDOLOGIE-Diagnostic pe ,IRIS                                                            

O NECESITATE PENTRU MEDICII DE FAMILIE 

        O ANALIZA ,NATURALA, pentru intreg organismul in doar cateva minute….

 

Iridologia – Diagnosticare cu ajutorul – IRISULUI – Aparat de ultima generatie-

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, că în ei poţi citi toate emoţiile şi stările prin care treci. Ce nu ştiai însă este că pe iris este trasată cu linii fine harta sănătăţii tale şi evoluţia ei.

     Cel mai simplu instrument …LUPA.     

OCHIUL – VIDEO 

            Ati  fost  vreodata la iridolog?  


  Daca nu, e timpul sa mergeti pentru ca veti trai o experienta foarte interesanta. Un iridolog cu experienta va poate spune imediat dupa ce s-a uitat cateva secunde in irisul ochilor dvs cum stati cu stresul, daca ati suferit traumatizari la nastere, daca ati mostenit vreo boala genetica, ce organe aveti slabite, cum trebuie sa ne alimentam  si multe altele.

           Sunt lucruri pentru care oricate analize ati face nu puteti sa le aflati fara ajutorul unui iridolog. Un alt lucru interesant este faptul ca iridologul  in afara faptului ca te  informeaza cu o exactitate destul de mare cum stai cu sanatatea, dar  daca ai vreo afectiune  el trateaza cauza si nu efectul.

  

           Iridologul ,  NU  iti spune  neaparat de ce boli suferi dar el vede exact organele afectate si slabite din corp si rezistenta organismului la factorii daunatori din jur. De exemplu iridologul vede daca avem probleme la un organ de importanta vitala ca inima si ne trimite din timp la cardiolog ( azi toata lumea stie cat trebuie sa astepti la rand pentru un consult la un cabinet de cardiologie ).

           Pentru a va explica exact cum gandeste si trateaza un iridolog va dam exemplu unui pacient care avea de o buna bucata de timp grave probleme de constipatie si folosise ani intregi laxative si tot felul de tratamente fara sa obtina nici un rezultat ba dimpotriva laxativele folosite incepusera sa aiba efecte secundare.

              A mers la diverse cabinete medicale si spitale dar degeaba. Cineva l-a sfatuit ca ar trebui sa il vada un iridolog si asta a si facut.Iridologul dupa ce i-a examinat irisul a observat o problema mica dar destul de importanta la una din vertebrele coloanei inferioare care nu era aliniata cu celelalte si aceasta provoca probleme intestinului de aceea nici un tratament administrat pe cale orala nu putea sa rezolve problema.

               De obicei iridologii cu experienta au practica destul de mare si in chiropractica si pacientului i-au fost aplicate trei tratamente avand in vedere faptul ca vertebra sa lombara era dislocata;dupa aducerea vertebrei la loc pacientul si-a revenit si intestinul a functionat perfect nemaifiind nevoie sa foloseasca vreodata laxative.

Urmariti ,Film video 9.55 min.

           Lista de exemple ar putea continua cu mii de cazuri rezolvate de iridolog si promitem ca de fiecare data pe acest sait vom infatisa cate un caz deosebit. In marea majoritate al cazurilor iridologul prescrie retete naturiste combinate cu metode de homeopatie si naturopatie.

        Diagramele irisului 

 

 

               Ochii si sanatatea

                              

  IRIDOLOGIA

              Iridologia demonstrează încă o dată că ceea ce medicina actuală consideră a fi cauzele bolilor, nu reprezintă decît efecte sau cauze secundare. Astfel că adevăratele cauze mai profunde ale bolilor sînt reprezentate de impurităţile fizice, psihice şi mentale, acumulate printr-un mod de viaţă dezordonat, printr-o dietă toxică, prin sentimente şi gînduri necontrolate: josnicie, meschinărie, ură, răutate, mînie, gelozie, frustrări şi nefericire.

            Pentru organismul uman, a distruge microbii fără a realiza purificarea organismului, nu numai că nu vindecă boala respectivă, dar chiar împiedică procesul de vindecare natural. Astfel că organismul va trebui în plus să lupte şi cu toxinele (noi impurităţi) conţinute în medicamentele cu care au fost ucişi aceşti germeni, precum şi cu toxinele preluate chiar din celulele germenilor distruşi. Deci, iridologia arată că atunci cînd un pacient se “vindecă” (în mod aparent) de o boală prin utilizarea medicamentelor, de fapt numai simptomele au fost suprimate, dar nu şi cauza, ceea ce va face ca după un timp, boala să reapară într-o formă sau alta, sau chiar să se agraveze.

             Iridologia demonstrează că în tratarea maladiilor, fiinţa umană îşi poate utiliza resursele proprii inepuizabile latente, care dinamizate, pot realiza vindecarea completă şi fără consecinţe în timp, printr-o perfectă integrare în armonia universului.

             Irisul ochiului este ca o hartă astrală pe care este imprimată de la naştere viaţa persoanei respective. Pot fi decodificate perioadele de criză, suferinţele pe care le-a îndurat sau urmează să le îndure. Pot fi depistate organele mai slăbite şi perioadele din viaţă când se manifestă mai intens şi mai primejdios aceste slăbiciuni, capacitatea de a reacţiona la emoţii. Dar în iris nu stă scris destinul persoanei, ci doar posibilele obstacole care îi jalonează drumul în viaţă.

            Iridologia este o metodă de diagnostic precisă şi atotcuprinzătoare. În urma diagnosticării, afecţiunile constatate pot fi tratate cu remedii homeopatice, acupunctură, reflexoterapie etc.

            Iridologia sau Studiul ochiului ca „oglindă a sănătăţii corpului“ datează de mai bine de 6000 de ani. Această ştiinţă a fost practicată atât în China cât şi în Grecia Antică, însă prima referire la iridologie atestată medical datează de-abia din 1670 în cartea medicului german Phillipus Meyens – „Chiromatica Medica“.Determinarea starii de sanatate prin examinarea irisului s-a facut inca din antichitate .


In muzeul egiptean din Cairo, sunt ilustratii ce reprezinta calugari examinand ochii faraonului.

              Prima carte scrisa care se pastreaza si in care sunt relatate informatii privind starea organismului prin examinarea irisului s-a numit Cromatica Medica si a fost scrisa de Philippus Meyens in 1670.

  

            Iridologia este o metoda holistica de evaluare a starii de sanatate, care permite aprecierea functionarii tuturor organelor in parte si a interactiunii dintre ele, stabilind cauzele care au condus la boala. Astazi Iridologia face parte integranta din pregatirea medicala, in facultati de medicina din Moscova, Paris, etc. Scoli de iridologie se afla peste tot in lume, dar cele mai avansate sunt in Rusia, Italia, Germania, Franta, Austria si Statele Unite.

               Astfel ne bucuram si noi romanii, de prezenta dl. dr. Iridolog Vasile Alexei Melnic care are o experienta de peste 30 ani, in acest domeniu si organizeaza cursuri/work shopu-ri in tara noastra si ne ofera informatii pretioase despre aceasta stiinta.

Stire de ultima ora…

CURS IRIDOLOGIE CLINICA Modulul I (21 – 23 septembrie 2012)* Cursul se va desfasura la Hotel Ibis sau Club OMRA, zona P-ta Victoriei, Gara de N, Buzesti).


* Inscrierile se fac pe   La solicitari va prezenta si in alte orase din tara …cu o comanda prealabila.

 

            Tot cu ajutorul iridodiagnosticului, se poate stabili si tipul constitutional, cu amprenta genetica, poate ancestrala, componenta energetica Ynn Yang, precum si zonele din organism unde efortul organismului de a regla, sau a de a mentine o functie, in starea relativa de echilibru este mai mare.

              Consider ca organismul isi regleaza ceasul biologic si implicit bioritmurile fiziologice si prin intermediul irisului. Cercetarile stiintifice au confirmat legaturile nervoase care exista intre iris si epifiza, un organ neuroendocrin mai putin studiat si a carui rol este si acela de a regla prin intermediul melatoninei bioritmul circadian somn-vege.

În zilele noastre iridologia s-a perfecţionat mult datorită metodelor de analiză computerizată.

 

Semnificatia semnelor pe IRIS

 

  

            Pot apărea şi modificări ale pupilelor care, de obicei, au următoarele semnificaţii: lipsă în partea de sus – boli de stomac, lipsă în partea de jos – afecţiuni intestinale, lipsă în partea stîngă – afectarea colonului descendent, lipsă în partea dreaptă – afectarea colonului ascendent, lipsă pe verticală – boală cerebrovasculară, elipsă înclinată spre stînga – afecţiuni ale pancreasului şi splinei, elipsă înclinată spre dreapta – afecţiuni hepatobiliare, dilatate – excitabilitate nervoasă, euforie, bucurie, relaxare, consum de cafea, alcool şi alte droguri, tratament cu tranchilizante, neuroleptice, hipnotice, sedative, analgezice, antibiotice, antidepresive, hipertensiune craniană, edeme cerebrale, restrînse – inhibiţie nervoasă, sperietură, panică, frică.

Semne pe iris

          Culorile petelor pe care le descoperim pe iris oferă indicii asupra naturii afecţiunilor: roşiatică – leziuni cronice (hemoragii) în interiorul unor organe şi ţesuturi, albăstruie – exces de alimente toxice, gri – tulburări metabolice, gălbuie – afecţiuni intestinale, verzuie – boli hepatobiliare, albicioase – sistem limfatic deficitar. În bolile acute, semnul apare ca un triunghi subţire cu vîrful spre pupilă, iar în cele cronice, este lat şi are un contur închis. Liniile radiale ca spiţele unei roţi puternic conturate exprimă exces energetic, hiperfuncţii organice, hiperexcitabilitate. Inelele închise sau deschise la culoare, continue sau întrerupte. sînt semnul unor afecţiuni nervoase cu rezonanţă cardiovasculară sau cerebrovasculară. Petele mai închise decît tenta irisului înseamnă că procesul de eliminare a toxinelor este deficitar sau că reacţia imunitară a organismului este inhibată. Marcajele coralifere oferă informaţii cu privire la afecţiuni pulmonare, iar cele în formă de strugure indică boli de ficat şi pancreas.


  

Pete albe sau negre

          Marginea superioară albicioasă a irisului semnifică afectarea vaselor sanguine craniene: ischemie cerebrală, scleroză cerebrală, hipertensiune craniană, circulaţie sanguină cerebrală deficitară. Cu cît zona albicioasă este mai întinsă, cu atît afecţiunea este mai gravă. Un cerc gros, negru, la exteriorul irisului, indică leucemie, umbrele radiale dense în zona de proiecţie a ficatului – hepatite cronice, un punct negru în zona de proiecţie a splinei – chist hidatic în splină, un punct negru în locul de proiecţie a hipofizei – diabet insipid sau adenom hipofizar, o umbră întunecată sau un punct negru în regiunea ce reprezintă creierul – sechele post-traumatism cerebral. Adînciturile de pe suprafaţa iriană sînt expresia unui deficit în funcţionarea organului corespondent, iar semnele în relief dau indicii asupra funcţionării în exces a acestuia. Asemenea pete permit diagnosticarea corectă, în special a afecţiunilor endocrine.

Necazurile afectează vederea


• Sănătatea ochilor depinde şi de sănătatea întregului corp, dar şi de cea a minţii. Tensiunea mentală determină o tensiune fizică ce afectează vederea, provocînd miopia. Stresul mental determină blocarea sistemului nervos, nervii optici şi muşchii oculari fiind şi ei supuşi blocajului. Însăşi concentrarea tensională de a vedea mai bine nu face decît să obosească şi mai mult ochii. Cînd cineva este fericit sau are un suflet bun, i se „citeşte“ în ochi. În schimb, ochii psihopaţilor sînt, în general, dezechilibraţi, avînd mărimi diferite şi irisul decolorat. Începuturile celei mai răspîndite forme de demenţă pot fi observate cercetînd ochii pacientului.



 

Ce spun culorile semnelor din ochi


• NEGRUL- Semnalează blocaje sau stagănari de tipul calculilor (exces glucidic)


• GALBENUL- Avertizează asupra unei disfuncţii de natură hepatică sau o îmbolnăvire a vezicii biliare (caz în care galbenul capătă tentă maronie)


• VERDELE- Indică un exces de energie negativă (adesea asociat cu natura psihologică a individului), indică excesul de stimulente, culoarea fiind asociată cu cancerul sau cu blocarea unei funcţii organice.


• ALBUL- Denotă un exces de produse lactate ce poate provoca depunere abundentă de mucus în rinichi atrăgînd după sine dereglarea funcţională a acestuia. Poate fi vorba şi de reumatism sau depunerea de toxine în ţesutul muscular.


• FIRIŞOARELE ROSII- Sînt de regulă semnele unor excese de hrană şi băutură, fapt ce indică disfuncţia pancreasului, a splinei sau a stomacului.


• FIRIŞOARE PORTOCALII- Indică exces de tutun sau predispoziţie la nevralgii, uneori şi anemie.


• CATARACTELE- De obicei se datorează exceselor de cafea, zahăr, ca urmare a creşterii alarmante a zahărului din organism. Aspectul şi culoarea irisului mai reflectă şi echilibrul psihosomatic al unei persoane. Astfel, un examen minuţios al diferitelor semne, cum ar fi: punctele, petele, norii etc., dezvăluie unui specialist boli mai vechi sau netratate. Bătăile rapide ale pleoapelor arată ca organismul este supus unui exces de apă. Prin ochi se poate citi şi temperamentul unei persoane, prin felul în care ne priveşte un interlocutor. Chiar dacă muşchii feţei mimează un gest ce doreşte să mascheze starea de suflet a acelei persoane, ochii o trădează

You may also like

Leave a Comment