Home Actualitate Inchis intr-o „cusca” timp de 30 de ani: chinezul, tratat de parinti ca pe un animal

Inchis intr-o „cusca” timp de 30 de ani: chinezul, tratat de parinti ca pe un animal

by admin
128 views

Un barbat din China a petrecut 30 de ani inchis de parinti intr-un adapost din beton pentru ca acestora le era frica de el.

In varsta de 46 de ani, Dong Hai, a stat inchis intre cei patru pereti de beton, intr-o incapere de 5 metri patrati timp de 30 de ani, in curtea din spatele casei parintilor lui, relateaza Daily Mail.

Dong Watou si sotia lui, Xiao Hong, dintr-o provincie din sud-estul Chinei l-au inchis pe cand baiatul avea 16 ani pentru ca dadea semne este instabil psihic si le era frica sa locuiasca alaturi de el.

Femeia si-a spalat fiul in tot acest timp printr-o gaura facuta in perete. Cei doi parinti au cautat sa-l interneze intr-un spital, insa nu au fost refuzati de medici. Pentru ca si-au cheltuit agoniseala intr-un an cu el, nu-i mai puteau cumpara medicamente si au decis sa-l inchida.

Dong Hai primeste mancare printr-o gaura in perete iar „cusca” sa este curata ca in cazul animalelor, cu o lopata improvizata. Cei doi chinezi in varsta de peste 70 de ani au declarat ca se tem pentru soarta lui Hai dupa moartea lor.

Sursa: stirileprotv.ro

 
 

You may also like

Leave a Comment