Home Economic Dedeman deschide la Galati magazinul cu numarul 31

Dedeman deschide la Galati magazinul cu numarul 31

by admin
237 views

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 17 mai, magazinul din Galati, primul din planul de investitii pe anul 2013.

Odata cu investitia Dedeman de la Galati, a carei valoare se ridica la 15 milioane de euro, comerciantul a ajuns la o retea nationala de 31 de unitati.

Magazinul Dedeman din Galati este amplasat pe Strada Combinatului, la numarul 9, si are o suprafata construita de circa 16.000 mp, incluzand o sera complet automatizata, cu clima controlata. Magazinul dispune de o parcare proprie, destinata clientilor, cu 400 de locuri.

Produsele comercializate sunt structurate in game complete, care ofera cele mai bune solutii pentru constructia, reabilitarea sau amenajarea caminului: materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasnice si electronice, utilaje, scule si accesorii si produse pentru gradina, ofertele si promotiile din fiecare categorie fiind prezentate prin intermediul revistei Dedeman cu aparitie lunara.

In urma acestei investitii au fost create 214 noi locuri de munca, iar pentru anul in curs Dedeman intentioneaza sa mai deschida inca 4 magazine, urmatorul fiind Dedeman Miercurea Ciuc, in aceasta vara.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani. Principalii competitori ai Dedeman pe piata locala de bricolaj sunt Praktiker, BauMax, Obi, Bricostore si Leroy Merlin. Bricostore este in curs de schimbare a proprietarului, catre britanicii de la Kingfisher.

Integral in Dedeman deschide la Galati magazinul cu numarul 31

You may also like

Leave a Comment