Home Economic Creditul de nevoi personale cu dobanda fixa este mai ieftin cu 1 procent

Creditul de nevoi personale cu dobanda fixa este mai ieftin cu 1 procent

by admin
249 views

Raiffeisen Bank a decis sa reduca cu 1 procent dobanda aplicata la creditele de nevoi personale fara ipoteca, dupa reducerea dobanzilor Robor din ultimele luni.

Reducerea a fost aplicata in cazul creditelor de nevoi personale cu dobanda fixa, cele cu dobanda variabila fiind indexate de banca automat la fiecare 6 luni, in functie de evolutia indicelui Robor la 6 luni.

Prin aplicarea acestei reduceri, Raiffeisen Bank ajusteaza oferta de credite pentru consum la evolutia dobanzilor din piata, si in special a celor variabile, care sunt influentate de scaderea indicilor Robor.

Banca a prelungit recent si oferta promotionala pentru acest tip de credite, prin care ofera comisioane zero de analiza si administrare clientilor care depun cereri de credit pana la 31 iulie 2013.

La creditele de nevoi personale fara ipoteca in lei cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, aceasta pleaca acum de la 17% pentru creditele de pana la 3000 euro, echivalent lei si ajunge la 13% in cazul creditelor mai mari de 7000 euro, echivalent lei.

Integral in Creditul de nevoi personale cu dobanda fixa este mai ieftin cu 1 procent

You may also like

Leave a Comment