Home Politic Alegeri interne în cadrul UDMR BN pentru funcţia de preşedinte (foto)

Alegeri interne în cadrul UDMR BN pentru funcţia de preşedinte (foto)

by admin
147 views

S-a stabilit data când se va alege un nou preşedinte în fruntea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România organizaţia judeţeană Bistriţa-Năsăud. Décsei Atilla-Lehel, actualul preşedinte UDMR BN, de profesie inginer chimist a fost ales liderul UDMR BN pe data de 10 aprilie 2010, pentru un mandat de 4 ani, conform statutului organizaţiei. 

La şedinţa din 8 februarie anul curent a forului de decizie UDMR BN, Consiliului Reprezentanţilor Teritoriali, a fost desemnată data alegerii unui nou preşedinte UDMR BN, respectiv 12 aprilie 2014, şi au fost menţionate paşii şi criteriile ce trebuie îndeplinite pentru noul preşedinte. La întrunirea CRT UDMR BN a fost prezent secretarul general UDMR, Kovács Péter.

Organizaţiile locale pot depune în scris propunerea lor pentru noul preşedinte la Comisia de Supraveghere, în termen de 8 zile de la data înştiinţării alegerilor interne, respectiv până la data de 21 februarie anul curent ora 13:00, după care comisia înştiinţează în scris în decurs de trei zile organizaţia respectivă despre acceptarea candidaturii, iar candidatul trebuie să depună în scris acordul său, cu cel puţin o zi înainte de alegeri.

Campania se desfăşoară între 11 martie – 10 aprilie. Ziua alegerilor este 12 aprilie anul curent.

 

You may also like

Leave a Comment